salutare tuturor

salutare tuturor

joi, 14 ianuarie 2010

Banii

Traim intr-o lume dominata de bani ,oriunde mergem avem nevoie de ei .Pentru noi uneori banii nu sunt ochii dracului cum se spune ci doar un mijloc pentru a obtine cele necesare pentru supravetuire.Fara ei nu am putea trai.Economia mondiala a aratat cat de fluctuanti sunt curgerea lor pe piata si cat e de greu sa trecem de criza financiara.
Intr-o descriere ideala a lui Platon oamenii nu ar fi avut nevoie de bani ci doar de intelegere umana.Ar fi frumos sa ne imaginam o lume fara bani unde fiecare isi poate gasi libertatea de expresie.
Ei au o singura directie si te ajuta doar daca poti si tu sa ii ajuti ..sa investesti sa cumperi si sa imprumuti.Bancile par niste colosale enigme pentru cei saraci,investite cu puteri negative sau pozitive.O avalansa de lucruri ce s-ar putea cheltui cu ei daca ai avea atat cat doresti.Din pacate nimeni din clasa mijlocie nu se imbogateste peste noapte si lumea traieste in aceeasi saracie.Banii sunt putini si nevoile nu ajuta.Daca unii nu duc lipsa altii de abia supravetuiesc.Coruptia si saracia inca mai au un statut in aceasta tara si nimeni nu gaseste migloace usoare de a trece peste.
E atat de greu sa obtii o suma de bani intr-un mod curat si simplu incat te intrebi de ce depindem mai mult de bani sau de fercirea noastra.Ma intreb sincer daca banii aduc fericirea si raspund ca la o familie saraca cred ca aduc mai mult decat fericire aduc linistea ce nu o aveau.
Pot spune ca si eu am probleme cu banii ,uneori in nopti nedormite incerc sa gasesc mijloace de a reusi sa trec peste nevoi,si eu pot spune ca nu traiesc decat cu 200lei pe luna si nu imi ajung nici sa platesc internetul ,daca nu ar fi parintii m-as prabusi intr-o saracie mizera.Ce sa mai vorbim banii sunt o problema pt toti ,o situatie finaciara mai buna ajuta uneori sa fii vazut cu alti ochi si este un lucru care il observam decand eram eleva.Lupta asta continua pt ei ne secatuieste energia vietii.Tot ce putem face e sa spunem o rugaciune si sa speram in mai bine,sa muncim curat sa putem castiga un trai decent.

3 comentarii:

  1. De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
    Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
    Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
    Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
    Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
    Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
    Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
    Contact: onmusique@yahoo.com
    Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

    RăspundețiȘtergere